Österlen
Lämna feedback

Kiviks Hotell, Konferens och Spa

Hotell / Serverar Svenskt

 • Kiviks Hotell, Konferens och Spa hos Kyparn.se
 • Kiviks Hotell, Konferens och Spa hos Kyparn.se
 • Kiviks Hotell, Konferens och Spa hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  12:00 - 23:00
  Mån-Fre:
  12 :00 - 23:00
  Lör:
  12:00 - 23:00
 • Kontakt

  0414-70075

  Moriabacken

  27730 Kivik

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Kiviks Hotell är vackert beläget på en höjd ovanför gamla Kivik med milsvid utsikt över havet. Den ursprungliga hotellbyggnaden är över 100 år gammal och har en gång inhyst självaste Prins Eugen som under tre somrar på 30-talet kom hit f...

Kiviks Hotell är vackert beläget på en höjd ovanför gamla Kivik med milsvid utsikt över havet. Den ursprungliga hotellbyggnaden är över 100 år gammal och har en gång inhyst självaste Prins Eugen som under tre somrar på 30-talet kom hit för att måla inspirerad som han var av den Österlenska miljön. Här kan du, liksom prinsen, betrakta soluppgången över havet och lyssna till den viskande hängbokens hemligheter där den sakta vaggar sin enorma trädkrona i havsbrisen.

Till oss kommer du för att varva ner, umgås och bara vara. Atmosfären bjuder på upplevelser för alla sinnen; sjunk ner i en stol ute på terrassen med havet framför dig och njut.

Hotellet har 27 rum, varav 3 sviter, fördelade över tre byggnader samt restaurang, SPA och tre konferenslokaler. Med personliga detaljer i inredningen och varmt bemötande från vår personal är det vår strävan att alla ska trivas och få uppleva lugn, harmoni och avskildhet.

Kiviks Hotell erbjuder weekendpaket för både den romantiske och den äventyrslystne. På Österlen finns mängder att se och uppleva! Besök sidan Aktuellt då och då och anmäl dig till nyhetsbrevet för regelbundna uppdateringar och specialerbjudanden. Vi välkomnar även större sällskap för konferens, möten, fest och bröllop.