Österlen
Lämna feedback

Allé

Övrigt

 • Allé hos Kyparn.se
 • Allé hos Kyparn.se
 • Allé hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  12:00 - 17:00
  Tors-Lör:
  12:00 - 17:00
 • Kontakt

  0414-71444

  Kiviks Stora väg

  27735 Kivik

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

  Festvåning

Allé, Eva Thuresson Mat och Dryck AB utsedd av Företagarna Albo-Österlen till "Årets företagare 2009" i Simrishamns kommun.

Motiveringen löd: "Eva Thuresson arbetar inom livsmedelsbranschen och har konsekvent strävat mot förnyelse och...

Allé, Eva Thuresson Mat och Dryck AB utsedd av Företagarna Albo-Österlen till "Årets företagare 2009" i Simrishamns kommun.

Motiveringen löd: "Eva Thuresson arbetar inom livsmedelsbranschen och har konsekvent strävat mot förnyelse och hög kvalitet. På detta sätt har hon inom sin nisch fått en mycket stark position och dessutom bidragit till att Österlens varumärke stärkts."

Restaurang allé ligger beläget i fantastiska omgivningar på Österlen i närheten av Stenshuvud nationalpark. Landskapet bjuder på vidunderliga naturvyer alla årstider. Höst och vinter flockas rådjuren i utkanten av lövskogen och fågellivet är rikt. Här är du verkligen på landet.

Ett Besök hos oss är en sinnlig upplevelse för både öga och gom.
Här får både smak, doft, konsistens, färg och form nya dimensioner för den kräsne. Vi brinner för det vi gör och vill inte sticka under stol med den kompetens vi besitter.

allé är det perfekta valet för dig som uppskattar de små detaljerna och förstår och känner de gedigna tankar som ligger bakom varje handling och maträtt.

I restaurangen arrangerar vi allt från vinprovningar till matlagningskurser men dukar lika gärna upp ute i trädgården eller skogen. I vårt ljusa och rymliga konferensrum går det att hålla halv- eller heldagskonferenser och större sammankomster blir minnen för livet i vår nybyggda stora festsal.

På allé är kvaliteten lika med vårt varumärke.

Välkommen!